BRISA Gelénegle

I Maj 2017 begyndte CND Gele Brisa kursus, hvilket vil sige at jeg laver negle til modelpris indtil jeg er færdiguddannet. Det betyder ligeledes, at tiden der bliver brugt på dine nye Gelé negle hos By-malene er lidt længere indtil jeg finder min egen arbejdsgang inden for denne vidunderlige verden.

CND Gelé BRISA er det første ægte hypoallergene gelésystem på markedet, der ikke indeholder akrylat, formaldehyd og gluteraldehyd, som kendes fra andre gelésystemer. Når man vælger CND vælger man efter min mening det originale!

Med Gelè BRISA får du flotte glansfulde negle med stor styrke!
Denne negl kan laves med tip eller som forstærkning af egen natur negl. Karakteristisk er, at den består af mange lag gelé og bygges/skulptureres efter bestemte principper man lærer som negletekniker. Tipper er en plastik guide negleteknikeren kan lægge sin gelé på under opbygningen, den kan bruges til at forlænge neglene med. Der ligger ingen styrke tippen, den opnås med geléen.

Med de heldækkende geléer kan du camouflere misfarvninger i naturneglen og forlænge neglesengen, så denne syner længere og slankere, ideelt til neglebidere. Gelénegle holder omkring 3 ugers tid, før du behøver en opfølgning.

Jeg glæder mig til at vise dig en verden i farver og udtryk, for med BRISA Gelénegle er det næsten kun fantasien der sætter grænser.

Book tid til dine nye negle her