By malene

Som lægeseksermineret kosmetolog og hudterapeut med stor interesse for skønhedsbranchen, har jeg stor passion for at skabe resultater og velvære. Resultaterne tager udgangspunkt i kunden og er helt individuelle, men fælles for dem alle er, de skaber velvære!

I 2017 startede jeg The House of Beauty i Assens sammen med Anne-Mette Schultz og Lara Nørholm Demling. Siden da er jeg gået min egen vej, og har nu klinik i hjemmet på Bågøvænget 4 i Assens. 

I mit samarbejde med nogle af markedets mest anderkendte mærker skaber jeg de mest ideelle muligheder for at yde kliniske behandlinger på højt niveau. Behandlinger hvor blandt andet hudens egne naturlige processer bliver skubbet i gang således at blodcirkulationen, optagelsen og genopbygningen arbejder bedre end nogensinde før, men også behandlinger som arbejder i de dybere lag og med garanti udbedre et problem!

Jeg har siden 2009 arbejdet med makeup og hudpleje, og i min tid som ansat hos Dior og Esteé Lauder har jeg lært, hvordan man får en kvindes indre skønhed til at blomstre. Og ikke for at glemme de mænd, der ofte også går op i dem selv. I år 2017 begyndte jeg negleteknikeruddannelsen som jeg færdiggør i år 2018.

Skønhed er mange ting og har mange definitioner. Skønne er vi alle hver dag, uforglemmelig smukke er vi på vores store dag med et særligt glimt i øjet, og en flot udstråling har vi når huden og sjælen er velplejet.

Jeg elsker mit fag og brænder for at gøre en forskel for netop dig!

Velkommen til By Malene