Mine ansigts behandlinger

Ansigtsbehandling »Den Klassiske«

Hudanalyse, afrens, peeling, fjernelse af små uren-heder, ansigtsmassage, maske efter hudtype, cremepleje, korrektion af bryn samt vejledning om hjemmeprodukter.

Har du ikke været ved mig før, er dette en fantastisk start. Jeg laver en hudanalyse på dig, hvor jeg finder frem til din huds tilstand samt dit behov og evt. problematik. Derefter afrenser jeg din hud, giver dig peeling, fjerner små urenheder samt korrektion af bryn. Du får ligeledes en let ansigts- og skulder massage, så der ingen undskyldning er for hvor ren afslapning det er. Til sidst får du maske efter hudtype, afsluttende cremepleje og vejledning om hjemmeprodukter.

(ca. 1 time)….. kr. 495,-

Teenagebehandling (indtil 18 år)
Hudanalyse, afrensning, peeling, fjernelse af urenheder, afsluttende maske samt rådgivning i brugen af hjemmeprodukter.

I teenageårene skar der utrolig meget med både krop og sind. Huden er en af de mange områder, hvor vi ofte ser en forandring. Det er derfor utrolig vigtigt, at du lærer at behandle og pleje din hud godt allerede fra starten af. Du skal altid være velkommen til at kontakte mig selv med små spørgsmål og problemer, da de hurtig med forkert håndtering kan vokse sig store. Det kan også være en større problematik, som der skal overraskende lidt til at løse.

I denne behandling laver jeg en hudanalyse på dig, hvor vi samtidig snakker om din rutine så jeg får en forståelse af hvad hvordan jeg hjælper dig bedst. Jeg afrenser din hud, giver den passende peeling, og fjerner små urenheder. Til sidst afsluttes der med maske samt rådgivning i brugen af hjemmeprodukter.

Ofte vil specielbehandlinger blive en del af et forløb, således at du opnår det bedste resultalt. Til dig som er præget af acne kan jeg anbefale at du læser om dermaroller og Acnelan acne behandling.
(45 min. ) særpris ….. kr. 395,- 

 

Behandlinger med AHA frugtsyre

AHA 10 % frugtsyre behandling
Frugtsyre er efter min mening noget skønhedsguderne har skabt! Jeg elsker at arbejde med det og ser fantastiske resultater. Denne frugtsyrebehandling med Medex frugtsyre er en intensiv behandling der formindsker rynker, ar, pigmentforandringer og acne. Den forbedrer fugt- balancen og modarbejder hudens ældningsprocesser.

AHA (Alpha Hydroxy Acids) er molekyler, der findes naturligt i flere forskellige frugter – og kaldes derfor frugtsyre. Frugtsyrerne stabiliserer huden indefra og forebygger ældning, mens den udefra afhjælper hudskader som f.eks. pigmentforandringer, leverpletter og solskader.
Arvæv, små ar efter akne og grove porer bliver reduceret synligt, og hud med acne og betændelsestilstande bliver bragt i balance. Blodcirkulationen øges, og træt og trist hud bliver forbedret og får tilført ny friskhed.
Som oftest kræves der 4 behandlinger, inden det ønskede resultat er opnået. Herefter suppleres med hjemmebehandlinger som op-følgning på processen og for at opnå optimalt resultat.
Behandlingerne giver gode resultater og er lige aktuelle for mænd og kvinder. AHA frugtsyre fra Medex er en unik kombination af organiske syrer baseret på f.eks. L-Lacitic (frugt og mælk) og Citric Acid (ci-trusfrugt og plante) samt Tartaric Acid (druer) i en veldefineret sammensætning af aktive ingredienser.
(1 time og 15 min.)…..kr. 595,-

AHA 10 % frygtsyre inkl. Herbs urtepeeling
AHA i kombination med Herbs Repair Urtepeeling til behandling af hudproblemer som urenheder, rødme, ekstrem tør hud samt stresset og svækket hud. Medex Herbs indeholder et kraftigt mix af raffinerede, kraftige urter, der sammen med AHA giver et forstærket behandlingsresultat.

Medex Herbs Repair Therapy indeholder et kraftigt mix af raffinerede, udvalgte kraftige urter, som kan anvendes i kombination med et utal af Medex-behandlinger for et forstærket resultat.
AHA i kombination med Herbs Repair er fortrinlig til behandling af hudproblemer som små urenheder, rødme, ekstrem tør hud samt stresset og svækket hud. Herbs Repair indeholder hudrensende ingredienser, der i kombination med a-Hycid frugtsyre renser urenhederne meget effektivt. Dette mix stimulerer produktionen af nye hudceller og gør huden mere blød og glat.
(1 time og 15 min.)….. kr. 665,-

AHA Lift – anti-age
Den ultimative luksuriøse foryngelseskur til ansigtet. AHA 10% frugtsyrebehandling efterfulgt af den regenererende og opstrammende mMembraneux-maske med collagen og vitamin E, en behandling der både forbedrer på sigt og giver synligt resultat her og nu.
(1 time og 45 min)….. kr. 725,-

Obs: Til AHA kurforløb anbefales 6 behandlinger. Ved køb af 6 AHA behandlinger betales der kun for 5.

Dybderens med Medex Purus Acne tilsat Medex herbs urtepeeling.
For en effektiv behandling er det af afgørende betydning, at produkterne er terapeutiske, hvilket vil sige, at de har aktive (medicinske) ingredienser og virkestoffer. Behandlingen er mod acne, urenheder, grove porer, ar og dårlig blodcirkulation.

Til effektiv behandling af acne er Medex førende med den specialudviklede »Purus Acne Metode«, som er en medicinsk linje fra Medex Bio Science laboratorier. Ud over at bekæmpe acne og betændelsestilstande, sørger produkterne for optimal fugt og pleje, så huden stabiliseres på alle områder.
Behandling
(1 time)….. kr. 600,-
Udvidet behandling
(1 time og 30 min )…..kr. 665,-

Kur a 3 behandlinger…..kr. 1.600,-
Kur a 5 behandlinger…..kr. 2.565,-
Hvad skyldes acne?
Acne (uren hud og bumser) er en lidelse, som ikke kun forekommer hos teenagere. Den kan også fortsætte eller opstå langt ind i voksenalderen. Dette kan der være flere årsager til. Acne er en hudtilstand som er gen- og hormonelt betinget og kommer på den måde »indefra«, men lige så tit skyldes det vores travle hverdag med ydre påvirkninger som for eksempel stress, forkerte madvaner, overfølsomhed og forurening. Ligeledes kan brug af tilfældigt indkøbte og ikke tilpassede hudplejeprodukter give en stresset hud, som igen kan give udslag i acne og hudirritation.
Man kan opleve, at ikke-terapeutiske produkter mod »fedtet og uren hud« kan gøre problemet værre, da de udtørrer i overfladen – og for at kompensere for den manglende fugt, vil huden begynde at overproducere talg under huden og dermed tilstoppe porerne yderligere.
Malenes gode råd:
Første regel mod bekæmpelse af acne er nix pille. Ofte piller man for at få bumserne til at forsvinde hurtigere, men med forkert håndtering og hygiejne spæder man blot bakterierne og røde ar kan forekomme. Lad os i stedet lave et kurforløb, hvor jeg ligeledes viser hvordan du skal håndtere de urenheder som man slet ikke kan lade være og bare må have tømt!
At få en hud i balance kræver et samarbejde mellem dig og mig som behandler. Det er derfor vigtigt at du selv arbejde derhjemme med de anbefalet produkter.
Make-up er en god ting, da det skjuler urenhederne og så længe de ikke er synlige, så piller man ofte ikke. Men tjek din hjemmepleje og make-up for petrolatum, paraffinum, liquidum, lanolin og vaseline. Disse ingredienser tilstopper huden og derfor ikke gode.
Kostråd:
Vi har erfaret, at mange får væsentligt flere udbrud, når de drikker/ spiser mælkeprodukter. Fastfood, humlen i øl og sukkerholdige drikke kan hos de fleste også forværre tilstanden.
Spis kost fyldt med A-vitamin, da den virker betændelseshæmmende. A-vitamin finder du i alle orange og grønne frugter og grøntsager. Sørg også for at få lidt fedtstof – f. eks nødder eller mandler – da A-vitamin et fedtopløseligt vitamin. Kød og æg er ligeledes gode kilder.

Specialbehandlinger.

Masque Membraneux
En collagen & vitamin E maske, som skaber elasticitet og fasthed til huden. Jeg arbejder med vitamin E, som blandt andet beskytter ansigtshuden mod skadelige UV-stråler. Behandlingen er af højeste kvalitet og den anbefales også til dekolleté.

En intensiv bindevævsmaske Vitamin E Collagen. Masque Membraneux indeholder kollagen, som ligner hudens eget kollagen. Dette betyder, at man ved anvendelse af denne maske, kan være helt sikker på, at man arbejder med en maske af allerhøjeste kvalitet. Huden har to slags fibriller, som afgør hudens elasticitet og fasthed, de såkaldte kollagene og elastine fibriller. Kort sagt afgør de dybdegående elastine fibriller hudens elasticitet og de tværgående kollagene fibriller hudens elasticitetsgrænse. Ødelagt kollagen forårsager rynker og slap hud, hvorfor denne hudtilstand har behov for Masque Membraneux. Kan anvendes af alle hudtyper og kan udvides som dekolletébehandling.
(1 1⁄2 time)….. kr. 795,-

Toscana Thermo Masque
En behandling hvor der blandt andet anvendes en speciel mineralmaske, der øger blodcirkulationen og derfor skaber liv i ansigtet, så huden efterlades vital, glat og fast. Anbefales til den ’trætte’ og modne hudtype.

Jeg elsker virkelig denne mineral maske! Når den modelleres over ansigtet, har den en meget behagelig, varmende effekt på huden. Efter noget tid bliver den hård, og varmen aftager. Masken åbner op for huden, så den bedre kan absorbere de intensive, aktive ingredienser fra ampuller, serum og cremer. Varmen vil ikke kun få de aktive stoffer til at trænge dybere ind i huden, men giver også en rar, afslappende virkning til dit velvære. Jeg anbefaler denne behandling til næsten alle hudtyper, acne og følsom hud er de to hudtyper den ikke egner sig til.
(1 1⁄2 time)….. kr. 695,-

Fragile/Softly
Special ansigtsbehandling mod eksem, overfølsomhed, og ekstrem tørhed. Fragile/Softly indeholder 0 % parfume. Til huden der intet andet tåler.

Fragile/Softly er en vidunderlig, specialfremstillet hudplejeserie, som er meget nænsom for den sarte og hyper følsomme hud. Serien er udviklet og fremstillet med stor opmærksomhed og udelukkende brug af de pureste og fineste ingredienser. Perfekt til den sarte hud, der reagerer på alt.
Udviklingen i vores livsstil har bevirket en konstant voksende gruppe, som lider af allergiske reaktioner med overfølsom eller stresset hud med tørhed, rødme, udslæt og lokale hævelser, ligesom mange er allergiske over for parfume. Fragile/Softly er helt uden duft og indeholder således ingen parfume. Cremerne er uden UV-filter, da netop UV-filter kan forårsage allergiske reaktioner.
Fragile/Softly har en helende virkning på eksemhud og har en regenererende effekt på forsømt og underernæret hud samt en ældre og ødelagt hudstruktur.
For kvinder, som har rundet 50, kan det faldende østrogen niveau med tiden have bevirket en tyndere, mere sart og sensitiv hud, som er følsom over for mange almindelige produkter og på grund af fugtmangel har fået et ’creppet’ udseende og en ødelagt hudstruktur.
Blandt ingredienserne i Fragile/Softly findes også blødgørende olier samt Vitamin E, der anses for værende det vigtigste vitamin til forebyggelse af hudens ældning. Serien er et fantastisk alternativ til de forbrugere, som foretrækker en mere naturlig og organisk linje og er ligeledes den foretrukne serie blandt mange mænd, som enten ikke kan tåle eller bryder sig om parfumerede produkter, men i stedet foretrækker det helt rene og naturlige.
(1 time og 15 min.)….. kr. 595,-

Hyaluronbehandling
Flere og flere er på jagt efter nye præparater til tør og dehydreret hud. Tør hud kan opstå som følge af stress, sygdom, medicinforbrug i alle aldre, men ofte moden hud begynder at vise tegn på tørhed. Dette skyldes, at kollagen og hyaluronniveau falder i huden med alderen.
Hyaluronsyre kan hurtigt genoprette den tabte fugt og resultaterne er faktisk øjeblikkelige. Det forklarer også hyaluronsyrens popularitet, idet få kosmetiske produkter kan skabe så fantastiske resultater.

Et akut boost til ansigt og dekolleté. En kombination af bl.a. dybderens, Fruit Acid Peel Mask, Hyaluron og Caviar ampul, Actiprotin samt opstrammende bindevævsmassage med Medex Vital Renew. Et intensivt resultat med fornyet vitalitet og fugt til huden. Også velegnet til før- og efterbehandling i forbindelse med kosmetisk kirurgiske indgreb.
(ca. 1 ½ time)….. kr. 695,-

Serum Repair Therapy behandling
Biomedicinske og prisvindende serum-serie, der er specialudviklet til at behandle en lang række problematiske hudtilstande. Et stærkt aktiv, uanset om det er aldrende/rynket hud eller inflammatorisk acne. Også velegnet til før- og efterbehandling i forbindelse med kosmetisk kirurgiske indgreb.

Medex Serum Repair er 5 unikke biomedicinske serums, som kan anvendes enkeltvis eller kombineret. På den måde kan behandlingen tilrettelægge en fuldstændig individuel behandlingsplan, og man vil opnå uovertrufne resultater i sin hudpleje.
Medex Serum Repair anvendes som kur over nogle uger eller som en permanent hjælp til at stimulere og skabe en stærk og spændstig hud. Disse serums er lige aktuelle, om man har et vanskeligt hudproblem eller blot har brug for et boost, der forbedrer huden nu og her.
(1 ½ time)….. kr. 995,-

Avanceret hudpleje teknologi
Masque Lumiére Lysterapi-maske
Denne unikke og prisvindende lysterapimaske har hele 3 lysfrekvenser med hver sin specifikke, målrettede effekt. Der kan således tilbydes behandling af både rynker/alderstegn, hyperpigmentering, ar/arvæv eller acne (selv svær acne). Allerede efter en enkelt behandling, vil du opleve virkelig markante resultater.

Effekten ved Masque Lumière er baseret på forskellige lysfrekvenser i farverne rød, grøn og blå. Disse specifikke lysbølger interagerer med det biologiske system i huden. Dette kaldes photobiomodulation eller photobiostimulation. Det kan sammenlignes med den måde en plante indfanger energien fra solen, så den kan vokse. Den såkaldte fotosyntese. Et andet eksempel på en lignende proces er den måde, hvormed huden optager D-vitamin, hvilket også sker under påvirkning af sollys (UV-lys på 297 nm).
Lyset fra Masque Lumière vil på samme måde have en positiv, specifik interaktion med huden. De forskellige lysfarver giver forskellige behandlingsmuligheder. Alle lysfrekvenser er synlige og relaterer naturligt til huden, sådan at huden er beskyttet og ikke udsættes for skadelig effekt, som det kan være tilfældet med foraggressive bølgelængder. Ud over en stigning af energiproduktionen i hudcellerne (ATP), har lyset fra Masque Lumière også en positiv indflydelse på flere vækstfaktorer, inflammationsfaktorer samt hudens ilt-niveau.
Behandlingen er også særdeles velegnet som før- og efterbehandling i forbindelse med kosmetisk kirurgiske indgreb samt som supplerende behandling ved fillers.
Komplet Masque Lumière behandling
inkl. før- og efterpleje.
(1 time 30 min.)….. kr. 795,-
Mini Masque Lumére behandling
(30 min.) intro-pris….. kr. 400,-
Kurforløb m/ Masque Lumière
Individuelt behandlingsforløb bestående
af 4 store og 6 små behandlinger….. kr. 5.000,-

Pigementbehandling Cosmelan® Depigmentation

Kort fortalt, den bedste mod pigmentforandringer og ujævn hudtone!

Pigmentforandringer og ujævn hudfarve kan være til stor gene for både mænd og kvinder. Studier viser, at pigmentfejl får huden til at se 10-15 år ældre ud, også selvom der ikke er synlige rynker og linjer.

Der kan være mange årsager til udvikling af pigmentpletter på ansigt og krop: Sol-skader, hormonelle forandringer i forbindelse med graviditet, p-piller, menopause, traumatiske forandringer i huden pga. acne og post-inflammatoriske pigmentforandringer.

Cosmelan® Depigmentation påvirker melanindannelsen direkte. Dette giver mulighed for at fjerne hyperpigmenteringer, samt at give huden dens naturlige farve, glathed og udstråling tilbage.

Cosmelan® Depigmentation er kendt blandt førende klinikker i 64 lande verden over. Cosmelans anerkendelse skyldes blandt andet dens høje grad af succes ved kliniske tests og høje sikkerhedsmargin.

Cosmelan® Depigmentation behandler bl.a.: Melasma / chloasma (graviditetsmaske), leverpletter, acne, solskader, hyperpigmenteringer og andre pigmentforandringer på ansigt og krop. Cosmelans mekanisme er baseret på en hæmning af tyrosinase, som er hovedenzymet i dannelsen af melanin.

Fordele
• Fjerner pigmentering hurtigt og nemt
• Anvendes til alle hudtyper og hudnuancer.
• Let peeling giver foryngende og udglattende effekt
• Stor succes med behandling af acne-problemer
• Reducerer acne-ar
• Behandlingen kan bruges hele året rundt, også om sommeren
• Indeholder ikke Hydraquinon
• Høj sikkerhedsmargin
• Fjerner pigmentpletter efter laser og peeling behandlinger

Behandlingen

Trin 1 – i klinikken. Cosmelan Depigmentation programmet indeholder en effektiv pigment-reducerende maske “Cosmelan 1”

Virkningen af masken er det centrale i Cosmelan behandlingen! Masken påføres på klinikken efter grundig affedtning af huden. Cosmelan 1 masken forbliver på huden 8-12 timer (afhængig af hudtype og hudens følsomhed). Kunden forlader klinikken med masken på, og vasker den af efter den anbefalede tid.

Trin 2 – vedligeholdelse (hjemme). Vedligeholdelses-produktet Cosmelan 2 virker ved yderligere at reducere pigmentpletterne. Samtidig forhindrer Cosmelan 2 dannelsen af nye mørke pletter.

Cosmelan 2 anvendes flere gange dagligt, og forsættes i flere måneder, selv efter pletterne er fjernet: dette har en forebyggende virkning, og minimerer risikoen for, at pletterne kommer tilbage.

Trin 1 foretages altid på klinikken. Din behandler vil herefter forklare hvordan produkterne skal bruges derhjemme i forhold til din hudtype. Idet ingredienserne er meget aktive, er det vigtigt at følge behandlerens råd præcist for at undgå fejl og bivirkninger.

Cosmelan 2 anvendes som vedligeholdelsescreme i helt op til 1 år.

Samlet Pris for Cosmelan pakke, renseprodukter og solcreme SPF 50+:

Pris………kr. 4.600,-

Acnelan acne solution fra Meseostetic®

Er du plaget af acne i ansigtet eller på kroppen? Har du prøvet forskellige kure og behandlinger uden overbevisende effekt? Så er acnelan acne solution sandsynligvis det rigtige valg for dig. Acnelan acne solution fra mesoestetic er den mest fuldendte, aktuelle behandling af acne på det kosmetisk-medicinske marked i dag.

Dette banebrydende produkt inden for acne-behandling er udviklet for at give en effektiv, bekvem og hurtig behandling af selv svære tilfælde af acne. Behandlingen består af flere trin og jeg vil guide gennem hele forløbet, så vi sammen sørger for at du får det bedste resultat ud fra dit udgangspunkt.

Fordele

 • Behandler acneplaget hud + acne-ar
 • Behandler seborroisk demertit (skæleksem)
 • Dybdegående rensning af huden
 • Harmoniserer fedtbalancen i huden
 • Optimerer selve hudens tekstur
 • Forbedrer ofte den acne-plagedes livskvalitet
 • Udjævner hudens tone og forbedrer dens udseende.
 • Unik kombination af aktive substanser, der bekæmper de forskellige faktorer, der forårsager acne.
 • Dybdegående rensning og integreret fornyelse af acne-følsom og skæleksem-plaget hud.

Kombineret klinik- og hjemmebehandling

Behandlingen er en kombination af en intensiv og professionel klinikbehandling plus en hjemmebehandling med en komplet serie af acnelan produkter. Før behandlingen kan starte, skal der foretages en forbehandling på klinikken, således huden forberedes. Dette skal ske ca. 15 dage før selve acnelan behandlingen.

Der skal gå ca. 3 uger mellem hver klinikbehandling, og du ser resultatet efter ca. 6 uger. Det anbefales ligeledes, at holde behandlingen ved lige efter kuren ca. hver 3. måned

Hvor mange behandlinger?

3 behandlinger anbefales til mild/moderat acne

5 behandlinger anbefales til sværere grad af acne.

 

Hvornår må man ikke behandles med acnelan?

 • Ved graviditet og amning
 • Ved aspirin-allergi, eller allergi overfor nogle af indholdsstofferne i acnelan.
 • Hvis du behandles med isotretinoin eller andre retinoider (der skal gå 6 mdr. efter afsluttet behandling med præparatet)
 • Hvis du får radioterapi
 • Hvis du har tendens til ar, der strækker sig ud over sårets grænse (keloide ar).
 • Ved herpes
 • Hvis du har åbne sår, eller acne med infection. (Man kan dog godt i behandlingen undgå enkelte områder, hvis der kun er et par sår
 • Hvis du har områder med micropigmentering. Få en gratis vurdering hos os, hvis du er i tvivl.

1 behandling (1 time og 30 min.)…..kr.   850,-

Kur af 3 behandlinger…...kr. 2.300,-

Kur af 5 behandlinger…..kr. 3.750,-

Hvad skyldes acne?
Acne (uren hud og bumser) er en lidelse, som ikke kun forekommer hos teenagere. Den kan også fortsætte eller opstå langt ind i voksenalderen. Dette kan der være flere årsager til. Acne er en hudtilstand som er gen- og hormonelt betinget og kommer på den måde »indefra«, men lige så tit skyldes det vores travle hverdag med ydre påvirkninger som for eksempel stress, forkerte madvaner, overfølsomhed og forurening. Ligeledes kan brug af tilfældigt indkøbte og ikke tilpassede hudplejeprodukter give en stresset hud, som igen kan give udslag i acne og hudirritation.

Man kan opleve, at ikke-terapeutiske produkter mod »fedtet og uren hud« kan gøre problemet værre, da de udtørrer i overfladen – og for at kompensere for den manglende fugt, vil huden begynde at overproducere talg under huden og dermed tilstoppe porerne yderligere.

Malenes gode råd:

Første regel mod bekæmpelse af acne er nix pille. Ofte piller man for at få bumserne til at forsvinde hurtigere, men med forkert håndtering og hygiejne spæder man blot bakterierne og røde ar kan forekomme. Lad os i stedet lave et kurforløb, hvor jeg ligeledes viser hvordan du skal håndtere de urenheder som man slet ikke kan lade være og bare må have tømt!

At få en hud i balance kræver et samarbejde mellem dig og mig som behandler. Det er derfor vigtigt at du selv arbejde derhjemme med de anbefalet produkter.

Make-up er en god ting, da det skjuler urenhederne og så længe de ikke er synlige, så piller man ofte ikke. Men tjek din hjemmepleje og make-up for petrolatum, paraffinum, liquidum, lanolin, og vaseline. Disse ingredienser tilstopper huden og derfor ikke gode.

Kostråd

Jeg har erfaret, at mange får væsentligt flere udbrud, når de drikker/ spiser mælkeprodukter. Fastfood, humlen i øl og sukkerholdige drikke kan hos de fleste også forværre tilstanden.

Spis kost fyldt med A-vitamin, da den virker betændelseshæmmende. A-vitamin finder du i alle orange og grønne frugter og grøntsager. Sørg også for at få lidt fedtstof – f. eks nødder eller mandler – da A-vitamin et fedtopløseligt vitamin. Kød og æg er ligeledes gode kilder.

Mesoéclat anti-aging

En suveræn behandling til løft af rynket hud, sammentrækning af grov poret hud samt til lidt grå, glemt hud, som trænger til at blive kickstartet og strammet op. Mesoéclat fra Meseostetic kan anvendes som enkeltbehandling eller som en kur, og er blevet en af vores mest populære behandlinger.

Men det er ikke “bare lige” at få en Mesoéclat – dette er en klinisk behandling, og må på ingen måde sammenlignes med en almindelig behandling med frugtsyre.

Mesoéclat er udviklet med det formål at stimulere hudens defensive mekanismer i kampen mod aldring maksimalt. Metoden består af:

Mesoéclat Solution en opløsning, der indeholder flere peelinger som i kombinationen har en yderst fugtighedsgivende og regenererende effekt på cellerne. Den fjerner horncellerne, stimulerer hudens fugtighedsniveau, blødgør huden, og giver den en mere ensartet kulør. Brugen af dette produkt gør desuden, at indholdsstofferne i Mesoéclat Ampuller optages meget mere effektivt.

Mesoéclat Ampuller chok-terapi for huden. Indeholder aktive stoffer med en meget stærk regenererende, antioxidativ og opstrammende effekt. Efter brugen af ampullen føles huden øjeblikkeligt spændstig og fast, fuld af vitalitet og energi.

Mesoéclat Creme til hjemmebrug. Cremen indeholder yderst aktive ingredienser, som forbedrer hudens kulør, opstrammer den samt forstærker kollagenet i huden.

Hvordan foregår behandlingen?

Vi indleder altid med en konsultation, hvor vi laver en hudanalyse for at vurdere behovet, og der tages et før-billede af ansigtet. Under selve peelingen vil huden prikke og føles varm; der bruges en vifte til at køle med. Huden vil herefter føles varm i 5 min. – du får en skøn, kølende og fugtbindende maske på, og du ligger og slapper godt af. Behandlingen afsluttes med højeste solfaktor creme – spf 50. Du må ikke gå i sauna, tage sol, tage i svømmehallen eller påføre make-up 12 timer efter behandlingen.

Efter behandlingen

Huden vil først føles lidt stram efter behandlingen. Derefter kan der forekomme lidt afskalning. Vi anbefaler, at du får behandlingen onsdag eller torsdag, da den eventuelle afskalning så hovedsageligt vil foregå i weekenden. Huden vil i denne periode se mere rynket ud. Det skyldes naturligvis det lag af døde hudceller, huden vil af med. Pigmentpletter kan blive mere brune under afskalningen, hvilket blot betyder, at du som sidegevinst får dem lysnet; den brunere farve er igen blot et tegn på at afskalningen virker.

Hjemmepleje

Det er nødvendigt at have Mesoéclat cremen til hjemmebrug, da den indeholder yderst aktive ingredienser, som forbedrer hudens kulør, opstrammer den, samt forstærker kollagen. Cremen bruges morgen og aften sammen med en hurtig, specialreparerende creme og et solprodukt. Hvis du ikke har ovenstående reaktioner skal du ikke fortvivle. Det vil komme næste gang. Dette kan skyldes, at der er mange døde hudceller, som skal løsnes, og det dermed tager lidt mere tid.

Hvad kan jeg gøre?

Brug ikke nogen form for syreholdig peeling for at fremskynde afskalningen eller for at få hudcellerne af. Pil/hiv ikke i huden. Brug de udleverede cremer og hav tålmodighed – der sker fremskridt hver dag.

Nogle skaller mest første gang, andre mest 2. gang – det ene er ikke bedre end det andet. Kom evt. ind efter en special ampul, som giver lidt fedtstof til huden (50,-)

En behandling (1 time)…..kr. 950,-

5 behandlinger….. kr. 4.500,-

Eyelift, læbe og dekolleté behandlinger som tillæg

I forbindelse med din ansigtsbehandling kan du som tillæg få opstrammende specialbehandlinger for læber, øjne og dekolleté. Tillægsbehandlingerne indeholder bl.a. peeling, regenererende ampul, specialmaske m. anti-wrinkle effekt og cremepleje. Obs. Udføres kun som tillægsbehandlinger.

Eyeliftbehandling……………………………………… + kr. 125,-

Læbebehandling……………………………………… + kr. 125,-

Eyelift- og læbebehandling……………………….. + kr. 195,

Dekolletébehandling………………………………… + kr. 175,-

Dekolletébehandling inkl. AHA frugtsyre, AHA Lift,

Membraneux, Venezia eller Toscana Mask….. + kr. 225,-